Vanhan Vaasan sairaalan potilaiden tuki ry on vuonna 1964 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea Vanhan Vaasan sairaalan potilaiden opiskelu- harrastus- ja virkistystoimintaa, sekä lisätä potilaiden viihtyvyyttä sairaalassa. Kaikilla sairaalan potilailla on mahdollisuus hakea yhdistykseltä avustusta esim. oppimateriaalihankintoihin, kurssimaksuihin tai harrastuksensa kuluihin.

Sairaalan sisäistä virkistystoimintaa tuetaan järjestämällä erilaisia tapahtumia sekä lahjoittamalla palkintoja kilpailuihin. Lisäksi yhdistys muistaa potilaita joululahjoilla sekä lahjoittaa täytekakun 50-, 60-, 70- ja 80-vuotispäiviään juhliville potilaille. Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan lahjoitusvaroin, sekä järjestämällä tapahtumia ja arpajaisia. Lahjoitukset ovat yhdistyksen merkittävin tulonlähde. Yhdistyksen asioita hoitaa johtokunta, johon kuuluvat puheenjohtaja, kuusi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä.

Yhdistyksen toimintaan tai sen tukemiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin.

Puheenjohtaja: Samuel Jåfs, s-posti etunimi.sukunimi@vvs.fi

Sihteeri: Piia Kiuru, s-posti etunimi.sukunimi@vvs.fi