Hoitotyön sijaisuuksiin liittyen ota yhteyttä ylihoitaja Katja Tiitinen puh. 029 524 3042 etunimi.sukunimi@vvs.fi tai ylihoitaja Seija Kivelä puh. 029 524 3041 etunimi.sukunimi@vvs.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@vvs.fi.

Lääkäreiden työpaikkatiedusteluihin vastaa johtava lääkäri Pirjo Takala puh. 029 524 3002, etunimi.sukunimi@vvs.fi.

Psykologien työpaikkatiedusteluihin vastaa psykologi Alice Keski-Valkama puh. 029 524 3055, etunimi.sukunimi@vvs.fi.

Sosiaalityöntekijöiden työpaikkatiedusteluihin vastaa johtava ylihoitaja Mirva Sundqvist-Kekäläinen puh. 029 524 3045, etunimi.sukunimi@vvs.fi ja toimintaterapeuttien työpaikkatiedusteluihin ylihoitaja Katja Tiitinen puh. 029 524 3042, etunimi.sukunimi@vvs.fi.

Taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja tietohallinnon työpaikkatiedusteluihin vastaa talousjohtaja Jaana Maskulin puh. 029 524 3600, etunimi.sukunimi@vvs.fi.

Sairaalassamme toimii myös laitoshuolto, keittiö sekä pesula. Jos olet kiinnostunut työskentelemään näissä tehtävissä, laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@vvs.fi. Tehtävistä vastaavat työnjohtajat ottavat tarvittaessa yhteyttä sinuun.

Avoimet virat ilmoitamme palvelussa Valtiolle.fi (avautuu uuteen välilehteen) ja toivomme, että virkojen haku tapahtuu myös tämän kautta. Avoimet virat ilmoitetaan myös TE-palvelujen sivuilla.

 

Koulutus ja työnohjaus

Ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen on erittäin tärkeää hoidettaessa oikeuspsykiatrisia sekä vaikeahoitoisia potilaita. Hoitotyön tarpeisiin pyritään vastaamaan järjestämällä täydennyskoulutusta sairaalassa sekä osallistumalla kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin. Myös omaehtoista koulutusta tuetaan, mikäli koulutus tukee henkilön ammattitaidon ylläpitämistä ja/tai kehittämistä sekä sairaalan toiminnallisia tarpeita. Yksilö- ja ryhmätyönohjaus tukevat hoitotyön kehittämistä ja auttavat jaksamaan vaativassa työssä. Koulutuksiin ja työnohjauksiin hakeudutaan lähiesimiehen kautta.

 

Työterveyshuolto ja työhyvinvoinnin tukeminen

Työterveyshuollon tehtävänä on edistää työterveyttä, työn ja työympäristön turvallisuutta ja ehkäistä ammattitauteja. Hyvin toimiva työterveyshuolto parantaa työssä jaksamista työuran kaikissa vaiheissa.

Työterveyshuollon järjestämisessä noudatetaan työterveyshuoltolakia 1383/2001 (Finlex) (avautuu uuteen välilehteen)

Vanhan Vaasan sairaalan työterveyshuoltopalveluista huolehtii

Terveystalo, Työterveyshuolto Vaasa, Pitkäkatu 28-30, 65100 Vaasa

Alla olevasta linkistä pääset Terveystalon internetsivuille.

www.terveystalo.com (avautuu uuteen välilehteen)

Vanhan Vaasan sairaalan Työhyvinvointistrategia ja työhyvinvointisuunnitelma on laadittu sairaalan Kaiku- työryhmän toimesta. Suunnitelman päivittämiseen osallistuvat Kaiku-työryhmän lisäksi työsuojelutoimikunta ja työterveyshuollon yhteyshenkilö. Strategian liitteenä on kahden vuoden ajanjaksolle painopistealueet määrittelevä työhyvinvointisuunnitelma: Työhyvinvointistrategia ja työhyvinvointisuunnitelma 2022–2023

 

Työpaikkaruokailu

Sairaalamme keittiö valmistaa potilaille maukasta ja terveellistä ruokaa. Keittiön läheisyydessä on ruokasali, jossa myös henkilökunnan on mahdollisuus korvauksesta halutessaan ruokailla.

Ruokasali on avoinna klo 10.30–13.20.

Lounas on tarjolla päivittäin, kevytateria maanantaista perjantaihin.
Ilta- ja yötyössä olevilla on mahdollisuus tilata ruoka erikseen.

”Ylijäämäruuan” myynti sairaalan henkilökunnalle tapahtuu joka päivä klo 13.20–13.30.